اکسیژن
اطلاع رسانی، آموزش و فرهنگ سازی برای دستیابی به هوای پاک در کشور

 مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: با افزایش حجم آلاینده ها، کیفیت هوای مشهد صبح دوشنبه در وضعیت هشدار قرار گرفت.

 'حمید صالحی' در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس گزارش ساعت هفت و 30 دقیقه امروز از ایستگاههای سنجش آلودگی هوا، شاهد افزایش حجم آلاینده ها در هوای تنفسی مشهد هستیم. 

وی اظهار کرد: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد صبح امروز 102 پی.اس.آی گزارش شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی ادامه داد: بیشترین بار آلودگی هوا در مشهد به ترتیب از ایستگاههای واقع در منطقه خیام با 129 پی.اس.آی، تقی آباد با 120، ساختمان با 108، نخریسی با 104 و ویلا با 102 پی.اس.آی و بالاتر از حد مجاز گزارش شده است. 

وی با بیان اینکه با افزایش رفت و آمدها تا نیمه امروز احتمال افزایش بیشتر حجم آلاینده ها وجود دارد، افزود: بیماران قلبی، تنفسی، کودکان، زنان باردار و سایر گروههای آسیب پذیر از حضور در مناطق پرتردد و هسته مرکزی شهر خودداری نموده و فعالیت های ورزشی در فضای باز را به زمان دیگری موکول نمایند. 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 15 دی 1393برچسب:آلودگی هوا,مشهد,هشدار, توسط دکتر سید علیرضا عظیمی |

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به آنالیز سوخت کشور با کمک شرکتهای اروپایی گفت: گوگرد موجود در سوخت به عنوان یکی از مهمترین عوامل انتشار ذرات معلق در هوا معرفی شد.

لحظه نما به نقل از خبرگزاری مهر - دکتر وحید حسینی با بیان اینکه اثر گوگرد بر انتشار ذرات معلق بسیار پراهمیت است افزود: بر اساس آنالیزهای شرکت اتو اویل اروپا پیش بینی شده که کاهش گوگرد سوخت از  ppm 300 به ppm 30 موجب کاهش هفت درصدی انتشار ذرات معلق در خودرو های سبک و کاهش چهار درصدی این ذرات در کامیون های سنگین می شود.

وی با بیان اینکه این پیش بینی ها مقدار دقیق سطح ذرات معلق یا مصرف سوخت را در نظر نمی گیرد اظهار داشت: تست های انجام شده بر روی وسایل نقلیه سنگین نشان دهنده کاهش قابل توجه انتشار ذرات معلق است که در هر دو خودرو با کاتالیست و بدون آن انجام شده است.

مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تصریح کرد: این آزمایشها نشان می دهد که انتشار ذرات معلق از کامیون بدون کاتالیست با سوخت حاوی ppm 400 گوگرد حدودا دو برابر این انتشار در حال عملکرد با سوخت حاوی ppm 2 گوگرد است.

وی افزود: گوگرد سوخت همچنین در طول احتراق اکسید می شود و دی اکسید گوگرد تولید می کند که مهمترین ترکیب گوگرد منتشر شده از خودرو است.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 28 مهر 1393برچسب:گوگرد,سوخت دیزل,ذرات معلق,کاتالیست,خودرو, توسط دکتر سید علیرضا عظیمی |

آه، اکسیژن! کجایی؟ویستا به نقل از روزنامه سلامت - * هوا آلوده است یعنی چی؟ 

آلودگی هوا یعنی وجود هر نوع ماده آلاینده اعم از جامد، مایع، گاز و یا تشعشع پرتوزا و غیرپرتوزا در هوا به تعداد و

در مدت زمانی که کیفیت زندگی را برای انسان و دیگر جانوران به خطر ‌اندازد. آلودگی هوا یکی از عوامل مهم ابتلا

به بیماری‌های تنفسی حاد و مزمن است. همه ساله تعداد زیادی از کودکان و سالمندان به دنبال ابتلا به

بیماری‌های تنفسی که همه ناشی از آلودگی هوا است جان خود را از دست می‌دهند. در اثر مخلوط شدن هوا با

گازها، غبارات و ذراتی که کیفیت هوا را کاهش می‌دهند آلودگی هوا ایجاد می‌شود. ماشین‌ها، هواپیماها،

ساختمان‌سازی‌ها ، شخم زدن زمین به وسیله تراکتورها، دود ناشی از آتش‌سوزی، رفت و آمد در جاده‌های خاکی،

ریزش کوه و... دست به دست هم داده و سبب آلوده شدن هوا می‌شوند. 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 19 اسفند 1392برچسب:, توسط دکتر سید علیرضا عظیمی |

جامعه > سلامت - بیشتر افراد کشور ما الان جوان هستند و بدنشان مقاوم است، تا عوارض این آلودگی‌ها بخواهد خودش را نشان دهد چند سال طول می‌کشد و احتمالا در آینده نزدیک تعداد مبتلایان به سرطان‌ها بیشتر خواهد شد.

 امید کریمی، فهیمه حسن‌میری: بسیاری از کسانی که در شهرهای کوچک ایران زندگی می‌کنند، رویای مهاجرت به شهرهای بزرگ مخصوصا پایتخت و بهره‌مند شدن از امکانات بیشتر را در سر دارند؛ اما ساکنان کلانشهرها و به ویژه تهرانی‌ها طوری در محاصره مشکلات متعدد شهری، اجتماعی و محیط زیستی قرار گرفته‌اند که نه تنها زندگی در این شهرها برایشان لذت بخش نیست بلکه گاهی به یک کابوس وحشتناک تبدیل می‌شود. هوای آلوده که مجال نفس کشیدن باقی نمی‌گذارد، اخبار نگران‌کننده درباره آلودگی آب و مواد غذایی، رشد انواع سرطان، بیماری‌های تنفسی و روحی بخشی از مشکلاتی است که ساکنان شهرهای بزرگ با آنها مواجهند.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 22 دی 1392برچسب:, توسط |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران - ساليانه 3 ميليون نفر در اثر آلودگي هوا جان خود را از دست مي دهند  كه 90 درصد آنان در كشورهاي توسعه يافته هستند . دربعضي كشورها تعداد افرادي كه در اثر همين عامل جان خود را از دست مي دهند بيشتر از قربانيان سوانح رانندگي است. اين مرگ و مير به طور خاص مربوط به آسم، برونشيت، تنگي نفس، حملات قلبي و آلرژيهاي مختلف تنفسي است .



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 9 آبان 1392برچسب:, توسط دکتر سید علیرضا عظیمی |
.: Weblog Themes By LoxBlog :.